You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

İçeriden autarı güzel itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yerının kategorik olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta harbi oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını sınırlamak karınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Huzur sayısı: Binaların karşı sayısı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir tane müstacel çıkış kapısı nokta almalıdır. Mürtefi katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım vadiından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 özlük kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına rabıtalı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en güzel hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Hırçın halde yaptığımız işin anlamı kalmayacak ve insanoğlu muhatara göreceklerdir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, Yangın Merdiveni Kapısı yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page