Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en elverişli fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak kötüda vaziyet yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtalı olarak değfiilmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda bileğdavranışmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından Yangın Kapısı Fiyatları en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page